Descriere program    Aparatura de laborator    Suport    FAQ    Alte produse Smart   
Procedura de licentiere
Logare, delogare
Folosirea programului
Comenzi analize
Q.C.
Rapoarte
Setari
Exp. date pe internet
Aparate conectate
Ic-Med
Meniu gestiune
Arhiva
Diagrame operationale
Procedura de licentiere
Despre erpos
Despre Soft Project

Procedura de licentiere

SmartLabs 4.0


Prima instalare a programului "SmartLabs 4.0" se realizeaza exclusiv de catre personalul firmei M&A SOFT PROJECT S.R.L. Timisoara. In urma instalarii se emite factura care are ca termen de plata 15 zile calendaristice. Programul functioneaza timp de 30 de zile calendaristice de la data instalarii. Pentru a putea fi utilizat in continuare sunt necesare cheile de iregistrare care pot fi obtinule de catre beneficiar in felul urmator:

Dupa confirmarea platii, beneficiarul trebuie sa se completeze un formular de cerere chei de activare pe pagina de web a firmei: S.C. M & A Soft Project S.R.L. cu amprentele hardware a tuturor calculatoarelor pe care este instalat SmartLabs 4.0.

Obtinerea amprentelor hardware:

La lansarea aplicatiei apasam butonul <Inregistrare>, se va deschide o fereastra numita <Introduceti cheia> in care este afisata amprenta hardware a calculatorului respectiv.

In termen de 2 zile lucratoare de la primirea cereriia cheilor de activare, M &A SOFT PROJECT S.R.L. va trimite pe adresa de e-mail completata cheile de inregistrare finale precum si un nume de utilizator si o parola pentru descarcarea ultimelor update-uri ale programului de pe pagina www.softproject.ro

M &A SOFT PROJECT S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele amprente hardware transmise incorect de catre beneficiar si nici pentru depasirea termenului de activare a progamului.

Introducerea cheilor de activare:


Accesam aceeasi fereastra din care am citit amprenta hardware si completam numele firmei si cheia de activare corespunzatoare amprentei hardware. Este foarte important ca datele introduse in aceste doua campuri sa fie corecte pentru a evita erorile de licentiere.